APA Citation

Kiesling A., Y. G., & Di lorio, A. (2018). Formulación de una bebida de agua de coco (Cocos nucifera) fermentada por Lactobacillus plantarum BG112 adicionada con inulina de Agave tequilana. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2018.

Chicago Style Citation

Kiesling A., Yolanda G., and Adriana Di lorio. Formulación De Una Bebida De Agua De Coco (Cocos Nucifera) Fermentada Por Lactobacillus Plantarum BG112 Adicionada Con Inulina De Agave Tequilana. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2018, 2018.

MLA Citation

Kiesling A., Yolanda G., and Adriana Di lorio. Formulación De Una Bebida De Agua De Coco (Cocos Nucifera) Fermentada Por Lactobacillus Plantarum BG112 Adicionada Con Inulina De Agave Tequilana. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2018, 2018.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.