A manual of postharvest handling systems for perishable food crops
26 páginas
Autor principal: | Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
IICA
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/8877 |
Ejemplares similares
-
Postharvest handling of tropical produce: a training guide. Harvesting and Field Handling
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2020) -
A post harvest handling systems of sweet peppers (Capsicum annuum)
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Post harvest handling of hot peppers (Capsicum frutescens); proceedings of a seminar
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Postharvest handling of tropical produce: a training guide. Packaging, Transporting and Handling
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2021) -
Postharvest handling of tropical produce: a training guide. Cooling, Storage and Postharvest Treatments
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2021)