A manual of postharvest handling systems for perishable food crops
26 páginas
| Autor principal: | Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) | 
|---|---|
| Formato: | Libro | 
| Lenguaje: | Español | 
| Publicado: | IICA
    
      2020 | 
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/8877 | 
Ejemplares similares
- 
                
        
          Postharvest handling of tropical produce: a training guide. Harvesting and Field Handling        
                  
 por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
 Publicado: (2020)
- 
                
        
          Post harvest handling of hot peppers (Capsicum frutescens); proceedings of a seminar        
                  
 por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
 Publicado: (2020)
- 
                
        
          A post harvest handling systems of sweet peppers (Capsicum annuum)        
                  
 por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
 Publicado: (2020)
- 
                
        
          Postharvest handling of tropical produce: a training guide. Packaging, Transporting and Handling        
                  
 por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
 Publicado: (2021)
- 
                
        
          Postharvest handling of tropical produce: a training guide. Cooling, Storage and Postharvest Treatments        
                  
 por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
 Publicado: (2021)