Characterization of the market and economic merit of an organic foods industry in Saint Lucia
34 p.
Autores principales: | Mathurin, Titus, Theophile, Brent, IICA, Castries (Santa Lucía) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://repositorio.iica.int/handle/11324/7883 |
Ejemplares similares
-
First regional training Workshop for beekeepers: proceedings
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Agriculture in St. Lucia 1991-1995 and beyond
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2020) -
Technological Modernization of the Banana Industry in the Caribbean: Workshop proceedings
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Profiles of farmers organizations in Saint Lucia
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
A quantitative analysis of the performance of the Windward Islands Banana Industry : measuring total factr productivity growth, 1965-1995
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020)