Thinking Beyond Field to Fork
Farmers make management decisions at every step of the crop’s production process, from tilling land to prepare for planting, to managing a field after harvest, and every decision impacts sustainability. As the cost to produce our food rises, farmers are looking for new Best Management Practices both...
Main Authors: | Potter, Charlotte, Sarapura, Silvia |
---|---|
Format: | Artículo |
Language: | Inglés |
Published: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2023
|
Subjects: | |
Online Access: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/21381 |
Similar Items
-
La ley agrícola americana y la agricultura Colombiana
Published: (2019) -
Fifth annual meeting of the Board of Directors
by: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Published: (2020) -
Curso sobre el Análisis de Alternativas de Producción y Organización de Servicios de Apoyo para funcionarios del IDA
Published: (2020) -
Acuerdo regional de competitividad de la cadena productiva de aceite de palma: zona central
by: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Published: (2019) -
Empresas asociativas de producción agropecuaria con conscriptos de las fuerzas armadas del par Paraguay modelo de estatuto de la empresa
by: Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA), et al.
Published: (2022)