Pro-Huetar Program Haiti. Contributing to a healthy diet and environmental protection through training for the implementation of agroecological practices in family, school and community gardens and farms
5 pages
Autores principales: | Centro de Gestión del Conocimiento y Cooperación Horizontal (CGCCH), Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
---|---|
Formato: | Informe |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
IICA
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/18770 |
Ejemplares similares
-
Nutrition smart agriculture in Haiti. Development of the Nutrition Smart Agriculture Country Profile in Haiti
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2021) -
South American Locust Regional Management Plan. Strengthening implementation of the South American Locust Regional Management Plan to reduce the economic, social and environmental impacts of the plague in Argentina, Bolivia and Paraguay
por: Centro de Gestión del Conocimiento y Cooperación Horizontal (CGCCH), et al.
Publicado: (2021) -
Programa Prohuerta Haití. Contribución a una alimentación saludable y al cuidado medioambiental mediante actividades de capacitación para la aplicación de prácticas agroecológicas en huertas y granjas, en los ámbitos familiar, escolar y comunitario
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2021) -
Strengthening of the phytosanitary and zoosanitary regulation and control agency (AGROCALIDAD) and its national food safety system, based on the experience and management model of the chilean food safety and quality agency (ACHIPIA). Capacity building in AGROCALIDAD to bolster Ecuador’s food safety and quality system
por: Centro de Gestión del Conocimiento y Cooperación Horizontal (CGCCH), et al.
Publicado: (2021) -
Programa Prohuerta Haití
por: Centro de Gestión del Conocimiento y Cooperación Horizontal (CGCCH)
Publicado: (2022)