The A, B, C of Feeding Pigs with Local Products and By-Products in Guyana
32 páginas Serie de Publicaciones Misceláneas No. 481 .
Autores principales: | Francis, Carmen, Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), Ministerio de Agricultura, Guyana |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/12877 |
Ejemplares similares
-
Definition and promotion of methodologies for legume and cassava production in Guyana
por: Fondo Simón Bolívar (FSB), et al.
Publicado: (2020) -
Guyana. Annual report 1998
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2022) -
Annotated Bibliografhy on natural resources and the environment in Guyana
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2020) -
IICA Action strategy 1990-1991
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2020) -
National legume and cassava programme. Seed production and distribution in Guyana with particular reference to blackeye pea (vigna unguiculata)
por: Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA)
Publicado: (2021)