Aroid crops in Central America
Traditionally, aroids have been grown in Central America for home consumption, or in limited quantities for domestic markets. Due to the low preference for aroids as food amongst people of the isthmus, it seems unlikely that this market will show any substantial increase in the near future. However...
Autores principales: | Hawkins, R., Jiménez, J., Rodríguez Montero, W. |
---|---|
Otros Autores: | CATIE - Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza |
Formato: | Material de enseñanza |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
CATIE, Turrialba (Costa Rica). Dept. de Producción Vegetal
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/459 |
Ejemplares similares
-
Fungal and bacterial diseases in aroids: Xanthosoma spp. and Colocasia esculenta (L.) Schott, in Costa Rica
por: Laguna, I.G., et al.
Publicado: (2014) -
Comparación entre algunos métodos para estimar el área foliar en araceas comestibles
por: Soto, J.A, et al.
Publicado: (2022) -
Organogénesis indirecta in vitro de Zamioculcas zamiifolia (Fam. Araceae)
por: Hernández S., Víctor S.
Publicado: (2016) -
Variabilidad en las poblaciones de tiquisque morado (Xanthosoma violaceum) en relación con el material de propagación. I. Peso del propágulo y presencia o ausencia de yema terminal
por: Soto, J.A, et al.
Publicado: (2022) -
Micropropagación de tres araceas comestibles libres de virus
por: Gómez, L, et al.
Publicado: (2021)