Mejoramiento genético para resistencia a cinco enfermedades del cacao. Revisión de literatura
26 pág, 4 tab, 102 ref
Autores principales: | Enríquez, Gustavo A., Soria A, Jorge |
---|---|
Formato: | MON |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza (CATIE), Turrialba (Costa Rica)
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/3034 |
Ejemplares similares
-
Genetic improvement for resistance to five cacao diseases
por: Soria V, J., et al.
Publicado: (2014) -
Enfermedades del cacao de importancia económica en América
por: Galindo, J.J.
Publicado: (2014) -
Genetic improvement for resistance to five diseases of cacao [Phytophthora palmivora, Crinipellis perniciosus, Monilia roreri, Ceratocystis fimbriata, black rot, witches broom, monilia, sudden death, swollen shoot]].
por: Enríquez, Gustavo A., et al.
Publicado: (2014) -
A case study on the effect of biological disease control on the rehabilitation of abandoned cocoa (Theobroma cacao) farms under two shading regimes and with two application times in Tingo Marái, Perú
por: Krauss, U, et al.
Publicado: (2021) -
Enfermedades del cacao en Costa Rica y su control
por: Lawrence, J.S.
Publicado: (2014)