Some physical aspects of Brazilian green coffee beans and the quality of the beverage
Green coffee samples classified as Soft (mild taste) and Rio (phenolic or medicinal taste) with respect to the quality of the beverage were subjected to physical analysis. Electron scanning microscopy and light microscopy of sections were used to compare both types of coffee. The results showed that...
Autores principales: | Amorim, H.V., Smucker, R, Pfister, R |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2023
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/12567 |
Ejemplares similares
-
Microscopía confocal
por: Pucciarelli, Mariana.
Publicado: (2009) -
Síntesis y caracterización de recubrimientos de TiN, TiC, TiCN sobre acero AISI 4340
por: Jaramillo Suárez, Héctor E,
Publicado: (2004) -
Manual para el estudio microscópico de rocas sedimentarias
por: Palacios Salinas, Heriberto.
Publicado: (1992) -
Análisis de electrolitos sólidos poliméricos PEO/CF3CO2LI por difracción de Rayos-X y SEM
Publicado: (2006) -
Catálogo de colores para la identificación de maderas /
por: Ramírez Arango, Alejandra María.
Publicado: (2018)