Estudios de quimiotaxonomía en cultivares de Coffea arabica L.
Flavonoids were analysed in fourteen cultivars of C. arabica in order to establish additional information for their characterization. The flavonoid types were used to study the genetic relationship among the most important cultivars of this economically valuable species. Forty seven different flavo...
Main Authors: | Lopes, C.R, Monaco, L.C |
---|---|
Format: | Artículo |
Language: | Portugués |
Published: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2023
|
Subjects: | |
Online Access: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/12443 |
Similar Items
-
Resistencia induzida no complexo Coffea arabica L. Hemileia vastatrix Berk, et Br.: Fenóis e enzimas
by: Mazzafera, P, et al.
Published: (2021) -
Estudio taxonómico del género Coffea empleando métodos numéricos
by: Lopes, C.R, et al.
Published: (2022) -
Variación estacional de la reductasa de nitrato en el cafeto
by: Taleisnik, E., et al.
Published: (2023) -
Actividad enzimática de la polifenasa, peroxidasa y catalasa en granos de Coffea arabica L. y relaciones con la calidad de la bebida
by: Oliveira, J.C. de, et al.
Published: (2023) -
Comparación del efecto antimicrobiano del propóleo y el benzoato de sodio en mermelada de mango de la Escuela Agrícola Panamericana
by: Gerónimo M., Ana M.
Published: (2012)