The energy analysis of food production systems and the role of animal production: a review
Este trabajo comienza con una breve descripción de los principales insumos de los sistemas de producción de alimentos y discute su disponibilidad en el futuro. A este panorama se opone una descripción de las perspectivas en la demanda mundial de alimentos. Se enfatiza más la calidad que la cantidad...
Autor principal: | Sala, O.E |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/11602 |
Ejemplares similares
-
The role of pastures in production systems.
por: Thomas, R.J.
Publicado: (1992) -
Survey of food crop production and planting intentions
por: Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA), et al.
Publicado: (2021) -
Practical guide to improve quality and productivity : organize your work in 5 steps /
por: Socconini Pérez Gómez, Luis Vicente,
Publicado: (2023) -
Chemical residues in food from animal origin: problems and challenges for innocuous food in Colombia
por: Lara, Dildo Márquez
Publicado: (2018) -
Strategies for a joint effort to help small farmers of the Central American Isthmus to increase food production
Publicado: (2014)