Changes in some odor-active volatiles in apples during storage in air and in simulated low-ethylene controlled atmosphere
Se estudio por medio de cromatografía de gases, la evolución de 13 compuestos volátiles aromáticos durante el almacenamiento de manzanas "McIntosh" en aire a 0°C y en atmósfera controlada simulada de baja concentración de etileno a 3.3°C. Tres componentes volátiles no fueron detectados: pe...
Main Author: | Yahia, E.M |
---|---|
Format: | Artículo |
Language: | Inglés |
Published: |
IICA, San José (Costa Rica)
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/10082 |
Similar Items
-
Spectroscopy of the atmospheres
Published: (2010) -
The Blenheim orange apple in the temperate regions of Colombia and Ecuador.
by: Darrow, George M.
Published: (2015) -
Evaluation of the use of passive modified atmospheres and low temperatures on the conservation of yellow pitahaya
by: García, María Cristina, et al.
Published: (2018) -
Evaluación de tres sistemas de almacenamiento de semilla de sorgo Sorghum bicolor) Variedad: Sureño, en Zamorano
by: Alfaro C., Jorge L.
Published: (2012) -
Almacenamiento de manzana Golden Delicious bajo atmósfera controlada.
by: Zurita Vanegas, Jorge H.
Published: (2018)