Changes in some odor-active volatiles in apples during storage in air and in simulated low-ethylene controlled atmosphere
Se estudio por medio de cromatografía de gases, la evolución de 13 compuestos volátiles aromáticos durante el almacenamiento de manzanas "McIntosh" en aire a 0°C y en atmósfera controlada simulada de baja concentración de etileno a 3.3°C. Tres componentes volátiles no fueron detectados: pe...
Autor principal: | Yahia, E.M |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
IICA, San José (Costa Rica)
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/10082 |
Ejemplares similares
-
Evaluation of the use of passive modified atmospheres and low temperatures on the conservation of yellow pitahaya
por: García, María Cristina, et al.
Publicado: (2018) -
The Blenheim orange apple in the temperate regions of Colombia and Ecuador.
por: Darrow, George M.
Publicado: (2015) -
Pollination biology of Theobroma and Herrania (Sterculiaceae). IV. Major volatile constituents of steam-distilled floral oils as field attractants to cacao-associated midges (Diptera: Cecidomyiidae and Ceratopogonidae) in Costa Rica
por: Young, A.M
Publicado: (2021) -
Almacenamiento de manzana Golden Delicious bajo atmósfera controlada.
por: Zurita Vanegas, Jorge H.
Publicado: (2018) -
Effects of micronutrient fertilization on Jonathan apples in Guatemala
por: Williams, W.T, et al.
Publicado: (2020)