En studie av innovationssystem för förädlad biomassa en kvalitativ fallstudie inom ett svenskt innovationssystem och innovationsprocess - Langell, Fredrik; Stampe, Christoffer (2016)
I dagsläget pågår en diskussion för hur man ska uppnå sina åtaganden gentemot EU:s 2020 klimatmål. Genom dessa klimatmål har industrier som inte handlar med utsläppsrätter ett ansvar för att sänka sina klimatutsläpp. Skogsnäringen är en av de industrier som påverkas.