Ledarskap i en zanzibarisk kultur - Hindström, Jakob; Tullström, Johan (2016)
Den afrikanska kontinenten har präglats av kolonialism, etniska motsättningar och stor fattigdom. Saker och ting har dock börjat förändras i Afrika. Tanzania i Östafrika upplever en stark ekonomisk tillväxt och är en av de snabbast växande ekonomierna i världen.