Mjölkföretag i deras närmiljö - Vilhelmsson, Isabella (2016)
Det finns i dagsläget flera publikationer som handlar om relationen mellan företag och kommun och vad företagen anser är viktigt för att de ska uppleva att de har en bra relation till sin kommun. Ofta skriver rapporterna om företag eller lantbruksföretag som en enhetlig grupp. Vad mjölkföretagare som en specifik grupp anser är viktig, finns det inte lika mycket skrivet om. Det kommer det här examensarbetet att fokusera på.