Digital marknadsföring av banktjänster mot yngre skogs- och lantbruksintresserade personer - Fridell, Pierre (SLU/Dept. of Forest Products, 2016)
Den ökande användningen av internet i dagens samhälle har lagt grunden till uppkomsten av fenomenet sociala medier. Sociala medier är digitala kommunikationskanaler som tillåter användare att kommunicera och utbyta information med varandra. Med anledning av att så många människor besöker och spenderar sin tid på sociala medier har företag också börjat kommunicera sin marknadsföring genom dessa.