Framtidens rådgivning till skogsägare - Alström, Fredrik (2015)
Denna uppsats skrevs på uppdrag av LRF Konsult. Den utgör en C-uppsats vid Jägmästar-programmet, Sveriges Lantbruksuniversitet. Syftet med uppsatsen är att utreda vilken typ av rådgivning som utboskogsägare vill ha på den ort där de bor, vilken typ av rådgivning de vill ha där fastigheten finns och vilken typ av rådgivning de önskar som webb-tjänster.