Hur arbetar lönsamma skogsmaskinentreprenörer i Götaland? - Bolmgren, Andreas (2015)
Sveriges skogsindustri är beroende av skogsmaskinentreprenörer för råvaruanskaffning. För att trygga försörjningen till industrierna, effektivisera och förbättra drivningstjänsterna är det viktigt att företagen i branschen är lönsamma.