Att se gång- och cykelpassager med andra ögon - Böhme, Antje (2014)
Det här arbetet handlar om gång- och cykelpassager som är en del av ett grönstråk i en stadsmiljö. Studierna fokuserar på tre utvalda platser i Uppsala.