Hur landskapsarkitektur kan bidra till att skapa meningsfulla rum i utemiljön kring köpcentrum - Roupe, Emelie (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2014)
I detta examensarbete undersöks hur landskapsarkitektur kan bidra till att skapa meningsfulla rum i utemiljön kring köpcentrum.