Att undersöka stadens rum : tre böcker längs Göta landsväg - Wännman, Marta (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2013)
Det här är resultatet av ett antal vandringar längs en historisk vägsträcka i Stockholm. Arbetet handlar om en väg; En historisk väg i Stockholm; En väg som en form att röra sig längs för att hitta exempel på stadens rum; Min väg under arbetet med mitt examensarbete i landskapsarkitektur.