Söderåslänken : ett bidrag till visionen om Söderåsstaden Åstorp - Möllerström, Elisabeth (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2013)
Detta examensarbete handlar om hur Åstorp, en mindre ort i nordvästra Skåne kan utveckla sin identitet och attraktivitet som Söderåsstaden. Syftet med examensarbetet är att undersöka, försöka förstå och med fokus på gestaltning ge förslag på utveckling av en mindre centralorts problematik med identitet och fortsatt utveckling i en konkurrensutsatt region.