Optimal skördetidpunkt och ULO-betingelser förbättrar lagringspotential hos ´Clara Frijs´- och ´Carola´- päron - Nilsson, Anna (SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101), 2013)
Svensk päronproduktion kan utvecklas och förbättras. För att lagrade päron ska vara av högsta kvalitet ska skörd ske i rätt tid, frukten ska lagras i rätt temperatur och ULOlagringsbetingelserna ska vara rätt sammansatta.