Stimulerande utemiljö för personer med autistiskt syndrom : ett gestaltningsförslag i habiliteringssyfte - Béve, Julia (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2013)
Valet av ämne grundar sig i det rådande intresset av rehabiliterings- och habiliteringsformer i natur- och utomhusmiljö.