Sågklassläggning vid Krylbo såg : en studie med syfte att öka sågutbytet - Hoflund, Per (SLU/Dept. of Forest Products, 2013)
Under de senaste åren har sågverksindustrin påverkats starkt av det som närmast beskrivs som en finanskris. De rådande förhållandena ställer höga krav på sågverksföretagen och för överlevnad krävs ekonomisk uthållighet, effektiv produktion och hög grad av kostnadsmedvetenhet.