Affärsrådgivning till privatskogsägare : en marknadsundersökning - Sundby, Johan (SLU/Dept. of Forest Products, 2013)
Det privata skogsbrukandet i Sverige sker inom allt större brukningsenheter. Med större brukningsenheter förändras också skogsägarnas tjänstebehov då självverksamheten i skogen minskar samtidigt som den demografiska förändringen med en allt större andel storstadsboende skogsägare förutspås öka.