Lek i förskolans utemiljö - Magnusson, Malin (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2013)
Lek är något som vi alla människor kan referera till och som ger oss många minnen. Det är något tolkningsbart, som säkerligen skapar egna uppfattningar om vad det egentligen är. Efter några somrar som praktikant på förskolor har jag länge velat undersöka hur denna lek är kopplad till utemiljön.