En japansk sten- och grusträdgård i Sverige - Hermansson, Irmelinn (SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101), 2013)

(untitled)
I detta självständiga arbete gestaltar jag en trädgård utanför Sala i Västmanland. Trädgården består av en gräsmatta med många stenar, ett äppelträd, några askar och en rönn. Trädgården har legat som grund för designförslaget på hur en japansk sten- och grusträdgård kan se ut i Sverige.