Modersbeteende hos människoapor i fångenskap - Nilsson, Linda (SLU/Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231), 2013)
Trots förbättringar sedan tidigare år är otillräckligt modersbeteende hos människoapor i fångenskap fortfarande ett problem som behöver åtgärdas. Syftet med denna litteraturstudie är därför att kartlägga de orsaker som påverkar modersbeteende hos människoapor och vad man kan göra för att förbättra situationen.