Fragaria - mer än bara jordgubbar - Palm, Emelie (SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101), 2013)
I takt med att konkurrensen på trädgårdsmarknaden ökar blir det allt viktigare att som odlare hela tiden hålla koll på konsumenternas efterfråga för nya arter och sorter. Att våga testa nya växer och presentera dem i sitt sortiment kan ses som en potentiell konkurrensfördel, och bör vara prioriterat hos varje odlare.