Odla staden! : hållbart bruk av stadens naturresurser – exemplet Rustmästaren - Saukko, Saara (SLU/Dept. of Urban and Rural Development, 2013)
Jag har valt att arbeta med ett befintligt stadsutvecklingsprojekt i Bagarmossen och Skarpnäck i Södra Stockholm, där jag försökt integrera vad jag kallar för stadsbruk i denna uppsats.