Kontraceptiva läkemedel för honkatt - Winblad von Walter, Amanda (SLU/Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231), 2012)
Studien jämför tre grupper av farmakologiska preparat som kan åstadkomma kontroll av östrus hos honkatt, progestiner, GnRH-agonister och melatonin.