Sydsvenska köpsågverksstrategier vid stormtimmerlagring - Abramsson, Andreas (SLU/Dept. of Forest Products, 2009)

(untitled)
Den senaste tidens stormar medförde ett stort arbete med lagring av stormvirke för sågverken i södra Sverige. Valet att lagra virke påverkades av en mängd olika faktorer.