Kalvningsintervall mellan 1:a och 2:a laktationen - betydelse för avkastning - Gustafsson, Kristian; Svensson, Henrik (SLU/Other, 2007)
Vår teori innan arbetet var att avkastningen skulle öka med ett längre kalvningsintervall i första laktationen.