Ekonomisk jämförelse mellan integrerad grisproduktion och smågrisproduktion - Olsson, Edvard (SLU/Other, 2007)
Detta examensarbete går ut på att jämföra olika produktionsalternativ för grisproduktion. För att göra detta har jag jämfört integrerad produktion och smågrisproduktion. Dessa två har jämförts i två olika storlekar.