Lärarstudenters kunskaper om svenskt lantbruk - Stang, Lena (SLU/Other, 2006)
Avståndet till lantbruket har idag blivit allt större. Bakgrunden till detta arbete var att jag ville ta reda på vad svenska folket kan och tycker om svenskt lantbruk. Detta är något som LRF sedan kan ha nytta av i deras arbete.