Prisutvecklingen på jordbruksmark i framtiden - Lennartsson, Olof; Lorin, Lars (SLU/Other, 2005)
Markpriserna har stigit kraftigt i produktionsområdena medan avräkningsprisindex sjunker. Vi ville ta reda på om denna trend fortsätter eller om markprisernas ökning kommer att avta och glappet kommer minska att mellan produktionsmedelsindex och avräkningsindex.