Två skolor & en skolgård : ett gestaltningskoncept med genusglasögon - Löfvendahl, Disa (SLU/Dept. of Urban and Rural Development, 2010)
Storkyrkoskolan och Estniska skolan ligger i Gamla stan i Stockholm. Skolorna har en gemensam skolgård. Delar av skolgården står inför en omgestaltning då skolornas lokaler, som delvis befi nner sig under skolgården, står inför en renovering.