Svensk fartygsimport av fasta trädbaserade biobränslen – en explorativ studie - Olsson, Johan (2011)
Huvudsyftet med examensarbetet är att beräkna lönsamheten för fartygsimport av olika fasta trädbaserade biobränslen. Arbetet vänder sig i första hand till en läsare som har begränsade kunskaper om ämnet.