Utsikt från thoraxkirurgiska avdelningar på Rigshospitalet i Köpenhamn - Jönsson, Åsa (2011)
Det finns idag mycket forskning om betydelse på vår hälsa av att ha en stimulerande utsikt på ett sjukhus. När jag jobbade som sjuksköterska på Rigshospitalet uppmärksammade jag att utsikten var bristfällig både för patienter och personal.