Att vila i naturen : gestaltningsförslag för en askgravlund på Skogskyrkogården i Stockholm - Hallgren, Ia (SLU/Dept. of Urban and Rural Development, 2011)
Detta är ett examensarbete inom ämnet landskapsarkitektur. Arbetet är ett gestaltningsförslag för en askgravlund på Skogskyrkogården i Stockholm.