Företagsstrategier inom den gröna sektorn : studie av en plantskola - af Ekenstam, Carl (SLU/Dept. of People and Society, 2011)
Skåne Plantor AB är ett garden center som har vuxit från den lilla växtleverantören till en storskalig växtförsäljning. De importerar växter som sedan säljs direkt till slutkunden och deras närområde inkluderar främst Staffanstorp och Lund.