Utvärdering och analys av drivningsentreprenörer utifrån offentlig ekonomisk information - Carlsson, Anders (SLU/Dept. of Forest Products, 2011)
Representanter för drivningsentreprenörerna i Sverige har länge påtalat en sviktande lönsamhet för drivningsentreprenörerna. Denna studie söker svar på hur de stora köparna av drivningstjänster arbetar med analys och värdering av sina sysselsatta drivningsentreprenörer. Studien fokuserar på den information som kan inhämtas från offentlig finansiell information.