Höstrapsens tillväxt från sådd till invintring - Månsson, Anders (2011)
Svensk Raps driver sedan 2006 ett forskningsprojekt för att öka oljeväxtproduktionen med 20% och minska kostnaderna i odlingen med 20%. I projektet ingår ett antal delprojekt och detta examensarbete är skrivit som en del av ett av dessa: Fältförsök med etableringsmetoder och luckringsbehov för höstraps.