Återvunnen mineralullsisolering som lösull i lantbrukets ekonomibyggnader - Strömdahl, Camilla (SLU/Rural Buildings and Animal Husbandry (until 121231), 2010)
Nationella krav på minskad mängd deponiavfall ökar succesivt. Som en konsekvens av detta har avfallshanteringsföretaget Sysav lagt märke till att mineralullsisolering har blivit en allt större andel av det deponerade materialet.