Förebyggande av post-operativa komplikationer hos hund - Westberg, Maria (2010)
Examensarbetet är en litteraturstudie som handlar om att förebygga post-operativa komplikationer hos hund i samband med anestesi, symtom på dessa och hur de åtgärdas.