Kartläggning av transportledares arbetsprocess vid SCA Skog AB - Sterner, Karl (SLU/Department of Forest Biomaterials and Technology (from 131204), 2022)
Virkesförsörjning är en komplex logistisk process med stor variation. Det krävs därför olika strukturella nivåer och processer tillsammans med god planering för att hantera komplexiteten och variationen. Hittills är det få som kartlagt hur transportledare arbetar och vilka faktorer som kan påverka transportledares prestationer.