Gröna tak i Stockholms stad - Jansson, Sofie; Persson, Izabelle (2022)
Städers dagvattenhanteringssystemen belastas på grund av klimatförändringarna samt förtätningen. Genom att använda gröna tak ökar infiltrationsmöjligheten och belastningen minskar.