Promenadvänliga miljöer för ett aktivt stadsliv - Karlzén, Niklas (2021)
Intresset för att använda promenadvänlighet som en fokuspunkt vid stadsutveckling väcktes under våren 2019 när jag arbetade med min kandidatuppsats, där jag insåg hur ämnet kan hjälpa landskapsarkitekter att skapa gåvänliga urbana miljöer.